A luxus új jelképe

fullbeauty

Giorgio Armani legújabb női illatújdonságában a SÍ-ben, azt a kettősséget próbálta szimbolizálni egy illattal, ami szerintem minden nőben ott lakozik. Hogy mire gondolok? Érzékiség - magabiztosság, érzelmesség - erősség, intimitás - nagyszerűség. Napjaink nőjétől ez a világ megköveteli mindkét oldalunkat. Egyedi és karizmatikus egyéniségeknek készült az illat, akik tudnak rózaszínek és feketék is lenni ha kell. Az ikonikus üveg is ezt próbálja szimbolizálni e két színével.

sí 1.jpg

Maga az illat egy misztikus citrusos illat újragondolása, klasszikus, időtlen, szofisztikált. Igazi Armani értékek. Az illat arca kedvenc színésznőm: a gyönyörű Cate Blanchett, Oscar és Golden Globe díjas színésznő, akit számos filmből ismerhettek Ti is. ( Gyűrűk Ura, Aviator, Benjamin Button különös élete)

sí 2.jpg

A SÍ a boldogságra, a szerelemre, az életre mond igent. Ha van szeretteidet között ilyen karizmatikus, erős nő, akkor lepd meg karácsonyra ezzel a varázslatos illattal. 

sí 3.jpg



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr555660623

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...