Glamour karácsony by Bobbi

fullbeauty

Bobbi Brown 2013-as karácsonyi kollekciójának árnyalatai, a felejthetetlen hollywoodi dívák glamour sminkjeit idézik fel bennem. Katie Holmes, mint a márka arca, ezt a karaktert is tökéletesen hozza.

katie-holmes-for-bobbi-brown-old-hollywood-collection-christmas-2013.jpg

Az Old Hollywood néven piacra dobott limitált szett, először is egy 9 árnyalatból álló mesés szemhéjpalettával indít. Találhatunk benne: lágy ezüstös, fémesen aranyos, bronzos, és csokoládés árnyalatokat is. Ehhez természetesen a "retro" piros ajakrúzs dukál.

old 11.jpg
A kollekció a rúzson kívül, ajkainkat magas fénytartalmú, jojobát és egyéb vitaminokat is tartalmazó szájfényekkel is kényezteti.

Old_Hollywood_FH13_150.jpgRose és Pure Gold árnyalatokban. A tökéletes macskaszem elkészítéséhez az új Ink Liner-t használjuk, mely mintegy tökéletes, és továbbfejlesztett filctoll funkcionál.

Ink_Liner_BlackestBlack_150.jpgÉs végül a körömlakkok a tökéletes kiegészítői a dívás külsőnek. A lakkok maximálisan passzolnak a hollywoodi stílushoz, és persze a füstös, macskás tekintethez.

Old_Hollywood nail_FH13_150.jpg



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr405655545

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...