Ajándékötletek by Lush 2. rész

fullbeauty

Ha a Lush-t emlegetjük, mindeki a vicces, és illatos fürdőgolyókat képzeli maga elé. Pedig a zuhanyzást jobban kedvelők igényeit sem hagyja figyelmen kívül a népszerű márka. Sőt, az ünnepek közeledtével, ünnepi kiadású tusfürdőkkel leptek meg minket. Ezekhez a tusfürdőkhöz a legkiválóbb minőségű alapanyagokat használták: frissen facsart gyümölcsleveket, gyógynövényes főzeteket, és organikus olajokat. Ráadásul ezek a tusfürdők rendkívül sokoldalúak: használhatod habfürdőként, de akár hajmosáshoz is tökéletes!

ponche.jpg

Az első ajánlatom, a Ponche shower gél, ami nem más mint egy mexikói gyümölcspuncs ihlette pikáns tusfürdő család, ami tutira beindítja a napját mindenkinek. 

Snow-Fairy-group-640-x-587.jpg

Ha édes illatokra vágysz, vagy akinek szánod, odavan a cukorkás illatokért, akkor a választás csakis a közkedvelt Snow Fairy család lehet. Ez a család idén is visszatért, nem véletlenül...

Lush-Rose-Jam-Shower-Gel.jpg

A harmadik ajánlatom, a rózsa csókja. Egy igazi virágos, édes, romantikus tusfürdő fair trade vaníliával, rózsakivonattal, és gerániumolajjal.



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr625655598

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...