Ragyogó játék, luxus rajongóknak!

fullbeauty

Sokszor olvashattatok már nálunk is a méltán népszerű MYRLA temékcsaládról, melynek legfőbb erényei, hogy parabénmentesek, nem tartalmaznak paraffint, és mesterséges színezékeket sem. Ezen tulajdonságok mellett, azonban igazi luxus bőrápolók, és bőrünket ragyogóvá varázsolják. A termékeket nagy előszeretettel használom én is minden nap, de szeretném ha közületek, olvasók közül is sokan kipróbálnák, mitöbb meg is nyernétek ezen a hétvégén!

MYRLA 1_1.jpg

A MYRLA család kiválóságát, mi sem bizonyítja jobban, mint hogy bekerültek a JOY Szépségnagydíj TOP 10 termékei közé két termékükkel is, a luxus arcápolási kategóriában. Most már biztosan kíváncsiak vagytok, hogy mi a feltétele a játéknak és nyerésnek. 1.Miután lájkoltad a MYRLA fb oldalát:(https://www.facebook.com/MyrlaRanctalanito?fref=ts) 2.Küldd el nekünk a két díjnyertes termék nevét a fullbeautyblog@gmail.com-ra. Csak ennyi! A helyes válaszadók közül ma este már egy szerencsés olvasónknak ki is sorsoljuk a két díjnyertes luxusterméket. A játék egész hétvégén tart, legyetek éberek!



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr585635141

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...