Thrilling me softly

fullbeauty

A Catrice Cosmetics novembertől decemberig egy limitált trendkiadással lepett meg minket. A divat és a kifutók világában a csipke és a bőr idén a domináns, emellett ha a színeket tekintjük: a fekete, a nude, és a lágy rose árnyalatok a tervezők kedvenc színei. A Catrice ezeket az impulzosokat, a szépség és a smink nyelvére fordította le nekünk. 

Catrice-Fall-Halloween-2013-Thrilling-Me-Softly-Collection.jpg

A kollekció egyik különlegessége a felragasztható szemhéjtus. Egy tökéletesen szimmetrikus csipke műalkotás,

ami öntapadós, és garantáltan nem kenődik el. Fekete árnyalatban kapható.

Catrice-Fall-Halloween-2013-Thrilling-Me-Softly-Collection-2_1.jpgA szemhéjpúderek két árnyalatban, stílusosan csipkés dizájnban, matt és csillogó hatással bírnak.

Catrice-Fall-Halloween-2013-Thrilling-Me-Softly-Collection-1.jpgA Better Than False Lashes ultra fekete szempillaspirál háromszoros dúsító kefével rendelkezik. Drámaian dús, műszempilla hatású, szuper hosszú, ívelt pillákat varázsol.

Catrice-Fall-Halloween-2013-Thrilling-Me-Softly-Collection-3.jpgHa tökéletes macskaszemeket akarsz, akkor a kollekció, egy szemkihúzó tollat is tartalmaz. Az extra széles filctoll hegy, extra fekete színben varázsol macska szemet.

A Wet Shine Stain ajakszínezők könnyűek mint egy szájfény, és intenzíven fényesek akár egy rúzs.

CATRICE-Wet-Shine-Stain-Long-Lasting-Lacquer-Thrilling-me-softly.jpgA még több drámai hatás érdekében, arcpirosító stick-et is tartalmaz a kollekció, rózsaszín és piros árnyalatokban.

Catrice-Fall-Halloween-2013-Thrilling-Me-Softly-Collection-5.jpg

Majd jöjjenek végül a gyönyörű körömlakkok a körmökre! Nude, arany, lila, és két piros árnyalat. Szerintem lenyűgöző, nem csak a körömlakk repertoár, az egész kollekció! Decemberig Ti is megvásárolhatjátok!

Catrice-Fall-Halloween-2013-Thrilling-Me-Softly-Collection-6.jpg



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr385620098

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...