Leszámolás a hajszárazsággal!

fullbeauty

A Kérastase márka, megalapítása óta, a haj szépségét kutatja, és a tökéletes frizurához a legjobb formába hozza a fogyasztók hajtincseit. 2013-ban, egy újabb nagy lépést tettek a hajápolásban: kidolgoztak egy fantasztikus technológiát, amely kérlelhetetlenül szünteti meg a haj szárazságát. Ez gondolom rengeteg női olvasónk számára jó hír... 

nutritiveDEF_recadre.jpg

Egy példátlan új szemlélet inspirálta a Nutritive Irisome névre hallgató új termékcsaládot. Felfedezték a hajápolás számára az Írisz virágot. Ez a nemes növény, évente háromszor virágzik. A L'Oréal kutatólaboratóriumában, kivonták a virág gyöktörzsének antioxidáns tartalmát. Így jött létre az IRISOME komplex, amely egy tápanyagtároló formula. Hosszantartó táplálást nyújt a hajnak, és megóvja a szárazságtól!

NUTRITIVE_MASQUE_BAIN_TOUCHE_PERFECTION_FLEUR_BLANCHE.jpg

A termékcsalád fürdeti, ápolja, és harmadik újdonság termékével ami egy igazi "must have" kategória, pedig formázza is hajadat!  Ha Te is szenvedsz a száraz, fénytelen, dehidratált hajtól, csak ajánlani tudom a családot! 

A fürdetők:

Batin Satin hajfürdő 1 Irisome 5550.-

Batin Satin hajfürdő  2 Irisome 5550.-

Az ápoló:

Lait Vital Irisome hajápoló tej 6800.-

Masquintense Fins Irisome intenzív hajpakolás: 8950.-

A formázó újdonság:,

 Touch Perfection: 6800.-

Az újdonság, ami minden Nő táskájának elengedhetetlen kelléke! Ha száraznak érzed a hajad, csak kapd elő a táskából, akár egy ajakbalzsamot! 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr835609037

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...