Természetes luxus a bőrödnek!

fullbeauty

Ha allergiás vagy a mesterséges színezékekre, nem kedveli a bőröd a parabént, a paraffint, vagy a tartósítószereket, ajánlanék Nektek egy remek magyar termékcsaládot, amit épp én is használok, nagy- nagy elégedettséggel!

 

MYRLA 1.jpg

 

A Myrla névre hallgató termékcsalád, azon kívül, hogy mentes minden bőrünkre káros anyagtól, hatékonyan veszi fel a harcot a ráncok, és az idő kegyetlen múlásával szemben.

A Q10, a hyaluronsav, a természetes növényi hatóanyagok, aktiválják a bőr természetes enegiatermelését, és támogatják a sejtmegújítási folyamatokat! myrla 2.jpg

A Q10 felveszi a harcot a szabadgyökök ellen, és belülről tölti fel a bőrt. Micellába formulálva nagyobb hatékonysággal jut el a hatóanyag a bőr mélyebb rétegeibe, és épül be a sejtekbe. A család 6 tagja, a nap minden szakában tökéletes védettséget, és revilizációt biztosít arcunk bármely területén, éjjel-nappal! Ha felkeltettem az érdeklődéseteket e fantasztikus termékcsalád iránt, A Müller Drogériákban már megtaláljátok, amit személy szerint csak ajánlani tudok!



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr515576350

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...