All day...

fullbeauty

Azért szeretem az évszakváltásokat, mert a cégek elárasztanak minket sok-sok fantasztikusan jó újdonságokkal! Az IsaDora meglepetése nekünk erre az őszre, egy különlegesen jó szempillaspirál, amiből nem lehet ugye eleget tesztelni, és persze megvenni. A spirál neve: All Day Long Lash. Már a neve is sejteti, hogy mindent tud, ami egy mai modern, rohanó nőnek kell...

isadora-all-day-long-lash-mascara-promo.jpg

Na de biztos nem éritek be ennyivel, úgyhogy elmesélem Nektek mit is tud ez a szép lila spirál.

Mint a neve is utal rá, egész nap gyönyörűen emeli a tekintetet, mitöbb: nedveségálló réteggel rendelkezik.

Extra hosszú pillákat készíthetsz vele, tartós, és extra krémes lágy textúrája van. És még egy-két fontos információ, hogy kipróbáljátok: nagyon könnyen és egyszerűen eltávolítható. speciálisan kialakított keféje, lehetővé teszi a szemzugban lévő apró pillák hangsúlyozását. Ha szereted az IsaDora márka megbízható, gyönyörűen csomagolt temékeit, most sem fogsz csalódni!

isadora all day 2.pngA spirált megvásárolhatod már minden Douglas üzletben!

All Day Long Lash: 3790.-



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr575519548

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...