Foglald el a trónt!

fullbeauty

Az ősz egyik izgalmas illatújdonsága, Katy Perry: Killer Queen parfümje lesz. Az erős, magabiztos,és jó sok belső energiával rendelkező, vibráló Nőknek készült. Talán saját magát hívta múzsául a feltűnő énekesnő?! Szerintem igen...

katy-perry-killer-queen-throne.jpg

Az új illattal, a konvenciók ledöntésére, és magabiztosságra buzdít. Katy egyéniségén kívül, ihletet adott a kreátornak a vörös bársony virág, és a mély burgundi tüzessége. A fejjegyben megtaláljuk a bogyós gyümölcsöket és a szilvát. A szívjegyben találjuk a vörös bársony virágot, a hawai rózsát,és a jázmint. Végül marad a kasmír, a pacsuli, és a praliné, amitől igazán kiérdemli az édes, buja jelzőt az illat.

KPKQ_EDT50.jpgTim Walker fotós közreműködésével, egy hihetelenül ikonikus, és lenyügöző film is készült katy trónfoglalásáról!

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr715503415

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...