Tökéletes bőr smink nélkül?!

fullbeauty

Minden nőnek ez a vágya. Természetesen az enyém is, és gondolom a tiéd is. De ez csak kevesünknek adatik meg, hogy reggel így induljon el a nap.

A Lancome kutatócsoportja éppen ezért a pigmentációs zavarokat vette górcső alá, ami sok bosszantó gondot okoz nekünk, nőknek.

A sötét foltok megjelenéséért egy komplex mechanizmus felelős: a melanocitától a melanotopidig.

3 fő csoportot azonosítottak. Az első a világos bőrtípus, amely ugye kipirosodásra hajlamos, és főleg a fakóságra. A második a közepes bőrtípus, amely sárgás elszíneződésekre hajlamos, és mattságra. És végül a harmadik pigmentációs profil a sötét bőrtónus, melyeket gyakran aknés hegek csúfítanak.

A háromszögletű, kecses vonalú üvegekbe töltött Lancome újdonság, a Dreamtone, rendszeres használattal, egy új bőrtónust eredményez,amelyet nem csak arcra de a dekoltázsra is lehet használni.

 

Lancome-Fall-2013-Dreamtone-Collection-Promo_1.jpg

 

Reggel és este kedvenc krémünkkel kombinálva használjuk, és a várt eredmény nem marad el.

Finomítja az arcbőr tónusait, a finom textúra lágyan elolvad a bőrön és selymes fátylat alkot rajta.

 

Lancome-Fall-2013-Dreamtone-Collection-Promo2.jpg

A  Dreamtone legfőbb előnye, hogy gyönyörű és természetes arcbőrt varázsol, anélkül, hogy sminkeltünk volna hosszasan. Teljesen fedetlenül léphetünk ki az utcára. Mármint ami az arcunkat illeti...

Lancome-Fall-2013-Dreamtone-Collection.jpg

Szeptembertől tesztelhetjük és meg is vásárolhatjuk a kiemelt parfümériákban és a Lancome szépségszigeten ezt a csodás bőrt ígérő, folyékony korrektort.

27.500.-

 

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr825475209

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...