MAYBELLINE NEW YORK - MESTERI VONALAK

fullbeauty

s20130802_1.jpg
A legújabb Maybelline New York trend előremutatóan diktálja a divatot. A hatvanas évek újragondolt tusvariációi bővelkednek a szemhangsúlyos sminkekben. Larion Oscar a Maybelline New York magyarországi sminkmestere, legújabb trendjének  A Mesteri Vonalak fantázia nevet adta. Bátran kísérletezz, az új Master Drama Liner krémes textúrájú szemceruzákkal gyorsan elkészíthetőek a szemhangsúlyos sminkek. Most az innovatív termékek és textúrák új megoldásokat kínálnak.

s20130802_2.jpg
Master Drama Khol Liner: Éjfekete, tartós szemceruza, mely a vízvonalban is megmarad. Lehet precíz vékony vagy akár vastag tusvonalakat is húzni vele, valamint még füstös szemeket is könnyedén készíthetsz vele, hisz lágy krémes textúrája könnyen satírozható.

s20130802_3.jpg
s20130802_4.jpg
Master Drama CHROMATICS: Intenzív, krómfényű, krémes textúrák, izgalmas színes vonalak, szemhangsúlyok kialakításához ideális választás. Könnyen satírozható, tartós termék. Fantasztikusan vibráló lila, arany, türkiz, azaz: Purple Light, Vibrant Gold és a Turquoise Vibe

s20130802_5.jpg
s20130802_6.jpg
MASTER DUO GLOSSY LIQUID LINER

Egy fantasztikus tus, mellyel egyszerre tudsz vékony és vastag vonalakt húzni. Fényes fekete textúrája izgalmas fénnyel gazdagítja a szemkiemelést. 24H órás tartós és vízálló ultra-fényes végeredmény. FONTOS, használata előtt gondosan fel kell rázni az egyenletes eredményéért.  Vékony vonal kialakításhoz az élét használd, ha vastag vonalat szeretnél, fordítsd a lapos oldalára az applikátort.

s20130802_7.jpg
Ajánlott fogyasztói árak:

Maybelline Master Duo liquid liner, 2899 Ft

Master Drama tus VIBRANT GOLD, 2149 Ft

Master Drama tus TURQUOISE VIBE, 2149 Ft

Master Drama tus PURPLE LIGHT, 2149 Ft



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr375442986

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...