Dizájnos kávézás

fullbeauty


A Philips Senseo® termékeket a tökéletes kávéfőzés mellett eddig is egyedi formatervezés jellemezte. A legújabb Senseo® Twist sorozat azonban most még ennél is többet kínál és limitált kiadású, valódi dizájner darabbal lepte meg a kávé és divatrajongókat!

e20130725_1.jpg
A Twist kávéfőzők tervezésekor Kenzo Takada visszanyúlt a rá jellemző virágmotívumhoz, így a fehér-lime színű készülékeket és a hozzá tartozó két csészét is lila mákvirág-sziluettek díszítik. A letisztult, nőies formatervezés megtestesíti mindazt, amit a tervezőt évtizedek óta képvisel, így éke lehet bármely lakásnak. Visszafogottságával illik szinte minden enteriőrbe, így a Senseo Twist sokkal több, mint egy kávéfőző; szebbé varázsolja otthonunkat.

e20130725_2.jpg
A limitált kiadású Senseo® készülékekkel mostantól mindössze egy gombnyomásra akár két csésze finom kávét is készíthetünk kevesebb, mint egy perc alatt. A Senseo® Twist tudja mindazt, amit az eddigi Senseo® kávéfőzők, így az elkészített italok minden esetben krémes habréteggel készülnek, kétféle feketét is főzhetünk vele – erősebb rövidet, és lágyabb hosszúkávét -, sőt a kifolyónyílást a választott csésze magasságához is állíthatjuk. A tökéletes ízvilág és a minőségi kávézás élményét a Senseo név garantálja.

Az új Senseo Twist Limited Edition megtalálható a szakkereskedésekben, 39.990,- Ft ajánlott fogyasztói áron kapható.



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr935426396

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...