A magyar nők a legszebbek - ezt rajtuk kívül mindenki tudja!

fullbeauty

A Dove 2013-ban Magyarországon is megvizsgálta, hogy mit gondolnak a nők a szépségről és van-e kapcsolat a szépség, a szépségápolás és a boldogság között. A hazai kutatás bizonyítja, hogy mindössze minden negyedik nő elégedett külsejével, és ez a globális átlagnál is kevesebb.

e20130708_'.jpg
A friss kutatás alapján kijelenthetjük, hogy a hazai értékek az alacsony globális arányokat is alulmúlják: Magyarországon a nőknek csupán 3%-a írja le magát a vonzó szóval (globálisan 10%), míg gyönyörűnek mindössze 1% (világszerte 5%). Szépségével a megkérdezett magyar nők 27%-a elégedett, míg külsejével kapcsolatban csupán 29%-uk érzi magát magabiztosnak.

A Dove elkötelezett abban, hogy erősítse a nők önbizalmát, a márka hiszi, hogy ha a nők jól érzik magukat a bőrükben, akkor sokkal magabiztosabbak és könnyebben kiaknázzák a bennük rejlő szépséget. Ennek érdekében a Dove és szakértői Pécsre látogatnak. Szily Nóra és Dr Pónyai Katinka bőrgyógyász segítségével a hölgyek hasznos tanácsokkal gazdagodnak, mind a testi, mind a lelki megújulás terén. Az egész napos kötetlen rendezvényen mindenki felfedezheti a bennük rejlő szépséget, és magabiztosabbá válhat.

Június 13-án a pécsi Árkádnál keressék hoszteszeiket, próbálják ki a legújabb termékeket, vegyenek részt a bőrvizsgálaton, kérjenek személyre szabott tanácsadást a szakértőktől, és írják fel bíztató üzeneteiket a Dove Bókfalra, hogy másoknak is örömet okozzanak.

Tegyünk közösen azért, hogy a pécsi hölgyek is ráébredjenek, tényleg a magyar nők a legszebbek a világon!



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr895396877

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...