Mi is az a Power Plate?

fullbeauty

 

Bevallom őszintén, mostanság egyre kevesebb időt tudok szánni a testmozgásra. Ez egyrészt lelkileg is frusztrál, mert folyamatosan bűntudatom van, másrészt az a kegyetlen tükör, nap mint nap mutatja, hogy ez így bizony nem mehet tovább. Égi jelnek vettem, mikor megláttam a budaörsi Power Plate stúdió rendkívül figyelemfelkeltő hirdetését, és éreztem ez lesz a megoldás. Rögtön utána is olvastam, amit most gyorsan meg is osztok most Veletek!

e20130625_1.jpg
A vibrációs tréning, vagy még pontosabban a gyorsulási tréning olyan erőgyakorlatokat takar (mint pl. guggolás vagy fekvőtámasz), melyet egy különböző frekvencián fel és le mozgó platón végzünk. A plató gyors függőleges  kimozdulása (másodpercenként 25-50 alkalommal) izom összehúzódási és elernyedési reflexet vált ki, mely automatikusan jön létre, nagyjából olyan sebességgel, mint ahogyan a plató mozog. A rezgések alapvetően a gravitációs erőt erősítik, mely a testre hat, így a szervezet erre reagál. Az eredmény? Több izomrost aktiválja magát, és sokkal gyorsabban, mint ahogyan az az edzőteremben történik. Azaz az edzési idő felére csökken.

e20130625_2.jpg
A Power Plate csökkenti az edzéshez szükséges időt, ugyanakkor az izmokat úgy stimulálja, hogy nő a sovány izom tömege. A forradalmian új edzési technológia harmonikus rezgéseket közvetít a testbe, melyekkel az izmok természetes reflexív összehúzódásokat váltja ki, másodpercenként 25-50 alkalommal, megmozgatva akár az izmok 98%-át, míg a hagyományos edzőtermi gépek csak 60%-ot dolgoztatnak!

e20130625_5.jpg
Rövidebb edzés, gyorsabb eredmények
Az izmok másodpercenként 25-50 alkalommal összehózódnak a Power Plate edzés alatt. Ha egyszerűen csak ráállunk a Power Plate gépre, mondjuk 30 Hz beállításon, 30 másodpercre, ez 900 izom-összehúzódást fog kiváltani! Azaz az idő töredéke alatt maximális kalóriaégetést produkálsz, és mindezt töredék idő alatt, a hagyományos edzéshez képest.

Jellemzően egy Power Plate edzés fél óráig tart. Az egyes gyakorlatokat csak 30-60 másodpercig kell végezni, és már jöhet is a következő. A módszerrel megelőzhető egy adott izomcsoport túlterhelése, kevesebbet kell pihenni, ugyanakkor maximalizálja az erőkifejtést és a kalóriák égetetést. A Power Plate edzésben az a szép, hogy akár ebédidőben is végezheted.

e20130625_4.jpg
e20130625_3.jpg
Szebb alak, kevesebb cellulit
Ami a legészrevehetőbb, az az, hogy az edzésekkel együtt változik az alak, az egész test feszesebb, tonizáltabb lesz. A masszázs pedig segít a cellulit ellen, élénkíti a nyirokkeringést, kiüríti a sejtekben lerakódott toxinokat, és valóban hatékony a narancsos dudorok ellen. Ráadásul a Power Plate gépen végzett standard nyújtási gyakorlatokkal azonnal érezni fogod a flexibilitás fokozódását.

Miután ezeket az információkat beszereztem, azt gondoltam miért ne próbáljam ki?

És egy másik, ám szubjektív tényező, hogy a budaörsi Power Plate mellé tettem le a voksom, kedvenc zenekarom frontembere, Mező Misi is itt hozta formába magát! Szóval belevágok! Képes beszámolóval később jelentkezem!



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr185377515

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...