I love fresh újratöltve...

fullbeauty

A nagy népszerűségre való tekintettel, újabb játékot indítunk Nektek, ahol most már nemcsak csodás I love Fresh fogkefét nyerhettek, hanem egy 1kg-os igazi, olasz Zaini Cioco Croc Bonbont is!


ilf_coco2.jpg

A feladat azonban most egyszerre kreatív és vicces is! Reméljük tetszeni fog Nektek...

Szóval először is lájkold az I love Fresh facebook oldalát(https://www.facebook.com/pages/I-love-fresh/482298721838024?fref=ts), majd a weboldalon(http://www.ilovefresh.hu/partnerek.html) található OMW töltőállomás valamelyike közül, -ahol természetesen már kapható is a fogkefe- készíts a termékről és persze Magadról egy sztárfotót miután megvetted, mondjuk a mobiloddal! A fotók feltöltését természetesen az I love Fresh facebook oldalára várjuk! 5 szerencsés fotós jutalma lesz 1 kg finom nasi, és persze sok-sok fogkefe! Sok sikert, szuper jó fotózkodást kívánunk! Hajráááá! Izgatottan várjuk a képeket! :)



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr115355770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...