Tökéletes gél hatás otthon is!

fullbeauty

Az Astor Perfect Stay Gel Shine Lycra tartalmú körömlakkjaival már otthon is kivitelezhető az eddig csak a profik által készített, szenzációs gél hatás. Az Astor egyedi, szabadalmaztatott LYCRA®*-ban gazdag Gel Shine formulája gondoskodik a kifogástalan ragyogásról és színről, akár 10 napon át.


Astor Perfect Stay Gel Shine.jpg

Az új 3 az 1-ben formulának köszönhetően nincs szükség alap- vagy fedőlakkra! A könnyen használható Superior Salon ecset biztosítja a teljes köröm befedését, már egyetlen húzással is. Heidi Klum csak magasztalni tudja ezt a körömlakkot: „A tökéletesség keresésének vége! Az Astor Perfect Stay Gel Shine körömlakk segítségével szuper-fényes, hibátlan körmöket festhetek magamnak alap- és fedőlakk nélkül, és mivel én magam is el tudom készíteni a szalon hatású, zselés megjelenést biztosító festést, nem kell időpontokat egyeztetnem a manikűrösnél.”
1479.-

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr575337886

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...