Electric Shock

fullbeauty

s20130529_1.jpg
MNY 2013 ELECTRIC SHOCK Summer Make up Trend Larion Oscar

s20130529_2.jpg

MAYBELLINE NEW YORK
ELECTRIC SHOCK

A Maybelline New York nyári sminkkollekciója a vibráló fények játékáról szól. A hideg elegancia és az ártatlan melegség melyet átjár az elektromosság. A lágy krémes, kékeslila, hideg, gyémántragyogással és a gránátalma. A pink arany, koral gyémánt fénnyel, élénk pinkkel kiemelve.
Larion Oscar a Maybelline New York magyarországi sminkmestere merészen párosítja a vibráló textúrákat, színeket.. Üzenete, hogy merjünk élénk színeket használni.

s20130529_3.jpg
GLORIOUS GRAPEFRUIT

Az arc színét, szerkezetét tökéletesítjük a Dream Pure BB krémmel. Az orcák üde ragyogásához az Affinitone arcpírosító Roosewood árnyalatát használd. A szemkiemelés első lépéseként a Color Tattoo 24H tartós szemhéjkrém Pink Gold árnyalatát tedd a mozgó szemhéj egészére, majd a Diamond Glow gyémánt fényű, négyrészes szemhéjpúder paletta Coral Drama szettjére lesz szükség. A leghalványabb bézs színnel emeljük ki az alsó szempillatövet végig. A barackos színt tegyük a mélyítő vonalra, szép átmenetet létrehozva. A coral színt finoman satírozzuk a felső szemhéj külső széléhez. Szempilláinkat a Volum’Express The Rocket, dúsító szempillaspirállal fessük ki. Az ajak, ragyogó üdeségéhez használd a Color Sensational Gloss 420-as Glorious Grapefruit árnyalatát. Ehhez a sminkhez nagyon jól illik a Colorama, vadiúj lila árnyalat.

s20130529_4.jpg
s20130529_5.jpg
ELECTRIC ORANGE

Az arc színét, szerkezetét egységesítjük a Dream Pure BB krémmel. Az orcák természetes ragyogásához az Affinitone blush barackos arcpírt tegyük fel kontúrmentesen.

A szemkiemeléshez a Color Tattoo 24H, tartós szemhéjkrém Mauve Crush, kékeslila árnyalatát tegyük a mozgó szemhéjra, majd a Diamond Glow gyémánt csillogású szemhéjpúder paletta Purple Drama szettjére lesz szükség. A mályvás árnyalatot satírozzuk az alsó szempillatőhöz,majd a levendula lila színt kívülről befelé, hogy a két szín fedje egymást. Fent a mélyítő vonalra satírozzuk finoman a levendula lilát. Szempilláinkat a Volum’Express The Rocket dúsító szempillaspirállal fessük ki. Az ajak üdítően vibráló hatásához használd a Color Sensational Gloss 460-as Electric Orange árnyalatát. Ehhez a sminkhez jól passzol a Colorama körömlakk zöld árnyalata.

s20130529_6.jpg
s20130529_7.jpg
GLEAMING GRENADINE

Az arc színét, szerkezetét tökéletesítjük a Dream Pure BB krémmel. Az orcák ragyogásához az Affinitone blush, barackos árnyalatú arcpirosítót használd. A szemkiemeléshez a Color Tattoo 24H, tartós szemhéjkrém Mauve Crush, kékeslila izgalmas árnyalatát satírozd a felső szemhéj egészére, szép átmenetet létrehozva a mélyítő vonal irányába. Ezután  az alsó szempillatőhöz is tegyünk egy keveset, szépen elsatírozva. Szempilláinkat a Volum’Express The Rocket, dúsító szempillaspirállal fessük ki. Az ajak részegítő frissességéhez a Color Sensational Gloss 550-es Gleaming Grenadine árnyalatát használd. Jól illik az üde zöld színű Colorama körömlakk ehhez a sminkhez.

s20130529_8.jpg
Ajánlott fogyasztói árak:

Dream Pure BB: 2.399 Ft

Volum’ Express Rocket WTP: 2.499 Ft

Color Tattoo 87: 2.099 Ft

Diamond Glow Quad: 2.499 Ft

Color Sensational Gloss: 2.199 Ft



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr335333066

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...