Opi trend

fullbeauty

Az OPI nyári Euro Centrale kollekciójában a klasszikus és az időtlen randevúzik egymással.

Az öreg kontinenst ünnepelve, ahol a történelem találkozik a modernséggel, a  kollekció 12 új, metál fényű  árnyalata csodás választékot kínál: zöld, vízkék és rózsaszín, krémes indigószín, éjkék és padlizsánlila, amit csak az ember kívánhat.

O_P_I_-Euro-Centrale-SpringSummer-2013-Collection-cover.jpg

“Csehország, Magyarország, Lengyelország és Románia mind izgalmas, új sminktrendet diktál” – magyarázza Suzi Weiss-Fischmann, az OPI ügyvezető és művészeti igazgatója. Ha ellátogatnak ezekbe az országokba, gyönyörű, gótikus katedrálisokat láthatnak, mellettük modern, vibrálóan színes graffitiket, két teljesen különböző művészeti ág keveredését. Ezt a kettősséget láthattuk a new yorki Fashion Week-en, ahol a klasszikus stílust modern vonalvezetés és vagány minta frissíti fel.

“Az Euro Centrale kollekció az árnyalatok széles választékát kínálja, a visszafogott, sápadt nude árnyalattól a mélykékig, közöttük olyan szépségek, mint a csillámló réz szín vagy a jeges, vizes árnyalat. “ – folytatja Suzi. “Mindegy, hogy egy fekete-fehér ruhát szeretnél feldobni valamilyen színnel, vagy éppen egy vibráló outfitet szeretnél kicsit megszelídíteni, ezek a lakkok segítenek abban, hogy mindig szuper trendi legyen a megjelenésed!”

OPI-Euro-Centrale-Collage.jpg

 

Euro Centrale kollekció lakkjai nem tartalmaznak DBP-t, toluene-t vagy formaldehidet, a lakkokat az OPI által szabadalmaztatott ProWide™ ecsettel lehet felvinni, ami a  tökéletes festést garantálják.

2999.-

 

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr825317232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...