Cannes Look

fullbeauty

Elkezdődött a Cannes-i filmfesztivál és ennek tiszteletére megalkották a L’OR  SUNSET limitált smink kollekciót, ami elismeréssel tiszteleg a rendkívüli nők és a filmvilág előtt. A kollekció arca Doutzen Kroes lett aki smink tippekket is ad nekünk.

doutzen-kroes-loreal1.jpg

Fényesen ragyogó textúrák, titokzatos, érzéki színpompa jellemzi a kollekciót. Alapdarabja a Volume Million Lashes L’OR NOIR szempillaspirál. Szálanként szétválasztó ívelő, dúsító szempillaspirál éjfekete festékanyagban, arany pigmentekkel gazdagítva. Akár a 24 karátos arany, tündöklő ragyogásával minden pillanatot ünnepi fényben ragyogtat meg. A szemkiemeléshez a GEL INTENZA, valamint a selymes fényű Color Riche szemhéjpúdereket használjuk, a kollekció ajakrúzsa pedig a Color Riche Perfect Red árnyalata. A tökéletes Cannes-i hatást a különleges fekete körömlakk és az arany top coat fedőlakkal érjük el.

L Or Sunset Cannes Edition.pnglor.png

Doutzen-Kroes-L-Or-Sunset-Collection-05.jpgDoutzen-Kroes-L-Or-Sunset-Collection-07.jpgDoutzen-Kroes-L-Or-Sunset-Collection-06.jpgDoutzen-Kroes-L-Or-Sunset-Collection-04.jpg



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr835309259

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...