Mert a B után a C jön...

fullbeauty

Mi nők manapság multifunkciós termékekre vágynunk, mely könnyen beleilleszkedik a rohanó mindennapokba, azonnal és tartós használat mellett is a legjobb formájába hozza a bőrt.

A Clinique bemutat Nekünk egy új, könnyű összetételt, mely azonnal természetesen ragyogóvá varázsolja a bőrt. Az ÚJ Superdefense CC Cream SPF 30 Colour Correcting Skin Protector azonnali bőrtökéletesítő hatása révén fokozza a bőr természetes ragyogását, miközben hidratálja és védi is a bőrt. A klinikai tesztek kimutatták, hogy a Clinique új CC Cream formulája azonnali, hosszútávú hidratálást biztosít, miközben visszaadja a bőr természetes ragyogását.

clinique cc.jpg

A színkorrigáló optikai anyagok láthatóan korrigálják a számos bőrproblémát. A fakó, hamuszürke bőr ragyogóbbá válik: a zsíros bőr sárga tónusa barackszínű ragyogássá változik; a foltos vörösség eltűnik. Szinte hibátlanná és ragyogóvá teszi a bőrt a termék.

A Superdefense CC Cream SPF 30 Colour Correcting Skin Protector színe nem változik a nap során. Magában és alapozó alatt is viselhető. A minden bőrtípus számára megfelelő összetétel olajmentes, nem okoz aknét, bőrgyógyászatilag és szemészetileg is tesztelt.

7500.-

 

 

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr435305729

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...