A tenger rózsája

fullbeauty

A Davidoff Cool Water család  legújabb illata a Sea Rose, a tenger és a nő között szövődő örök szerelem regénye. Szelíd és kifinomult, mégis friss illat, a tisztaság és mesterkéletlenség ünnepe. Az igazi Sea Rose nő és a természet szépsége közötti tökéletes harmónia kifejező eszköze. A Sea Rose illat nasi körte édes jegyével nyit. Ez az illatos japán gyümölcs olyan ínycsiklandó nyitányt ad az illatnak, hogy rögtön érezni, itt valami különleges következik.  És valóban, máris érkezik a gazdagon áradó, rabulejtő bazsarózsa szirom, ami a Sea Rose illat lényegét adja, ettől lesz fiatal és ártatlan. A parfüm varázslatos nőiességét a pézsmának köszönheti, mely új mélységeket nyit meg, akár az érzékiség mély és felkavaró érintése. A parfüm üvege követi a Davidoff Cool Water női illatok ikonikussá vált formáját, olyan, mint egy vízcsepp. Visszafogott rózsaszínje felidézi a hajnali fényeket, amikor a nap első sugarai megcirógatják az óceán hullámait. Az ezüstös kupak és logo úgy szikrázik, ahogy a fények táncolnak a sima tenger felszínén. Ez a csodálatos üveg hűen tükrözi a Sea Rose illat letisztult eleganciáját.

sea rose 2.jpg

 
Az illatot reklámjaiban a fiatal és tehetséges modell, Diana Moldovan képviseli. Az ő finom és természetes szépsége tökéletesen személyesíti meg az illat letisztult báját. A hirdetést Enrique Badulescu, a tehetséges mexicói fotós készítette, képeiről sugárzik a szépség és az érzékiség.

sea rose.jpg



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr575300450

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...