Kipróbálhatod végre Te is a mágikus ragyogást!

fullbeauty


A Touche Éclat Korrektor ragyogásfokozó tulajdonságának köszönhetően, segít elhalványítani az arcon jelentkező „árnyékokat” és tökéletlenségeket, különös tekintettel a száj- és szemkörnyékre. Ugyanezt a ragyogást varázsolhatjuk az egész arcbőrre a Le Teint Touche Éclat ragyogásfokozó alapozóval , hogy az arcbőr természetesnek, ragyogónak és kifinomultnak tűnhessen. Ezekkel az infókkal már tisztában vagytok!

s20130506_1.jpg
És most jön a meglepetés!

Ha ellátogatsz 2013. május 10-12 között ( pont a JOY vásárlási láz ideje alatt ) a WestEnd City Centerben található Douglas Parfümériába, egy exkluzív Touche Éclat rendezvénnyel várunk Téged! Keresd hostesseinket és tapasztald meg a Touche Éclat „mágikus” ragyogását arcbőrödön is! Ráadásul a hétvége ideje alatt bármely Yves Saint Laurent termék vásárlása esetén megajándékozzuk egy Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture ajakrúzzsal! Szerintem fantasztikus program, ne hagyjátok ki!

s20130506_2.jpg



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr595284748

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...