Csajos délelőtt egy kis macaronnal…

fullbeauty


Már régóta vágytam egy csajos délelőttre a barátnőmmel és a kisfiával. A helyszín volt kérdéses, de ilyen szép tavaszi időben legyen a Duna part gondoltuk, ezt is kipipáltuk. Egyéb óhaj? Persze!

e20130502_3.jpg
Parkolóhely, játszótér a gyereknek, valami kis kényeztető nyalánkság és egy kávé, mert a reggeli kevés volt. A XIII. kerületben találkoztunk, mert mindkettőnknek arra volt dolga. Remek parkolót találtunk, közel a Duna parthoz és egy jól felszerelt, tiszta játszóteret. Mikor tovább indultunk egy franciás hangulatú, rózsaszín portál keltette fel a figyelmünket.

e20130502_1.jpg
A  neve ellenállhatatlanul vonzott minket: "Minden, ami finom". A terasz cuki, harmónia, stílusosság, ami az üzlet belsejét is jellemezte. A kínálat elképesztő! A friss péksütemények mellett saláták, friss limonádé, vegetáriánus finomságok, a laktózérzékenyekre is gondolnak a kínálattal és desszertnek egy igazi francia élvezet, ha akarom, macaron. Akartuk! Könnyű parkolás, játszótér a gyerekeknek, ínyencségek egy cseppnyi francia hangulatú helyen Budapesten - ide máskor is jövünk, mert itt van "Minden, ami finom"! És hogy kedvet csináljak Nektek is, íme egy kis kép anyag.

e20130502_5.jpg
e20130502_4.jpg
e20130502_2.jpg

https://www.facebook.com/Minden.ami.Finom.pekseg?fref=ts



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr435262317

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...