Vadítsd meg a hajad színét!

fullbeauty


Mindenki szeretne a kifutók topmodelljeihez hasonló külsőt. Modern, trendi és egyedi hajszínt. Fodrászhoz eljutni viszont időigényes, és néha nagyon drága. Az idei nyár őrülete az Ombré, a L'Oréal Paris jóvoltából, otthon is megvalósítható.  Felejtsd el az elmúlt évek unalmas alapszíneit, és  legyél egyedi, alakítsd Te magad hajszíned az aktuális Ombré trendnek megfelelően!

e20130429_1.jpg
A hajszíned hihetetlenül divatos lehet, függetlenül a haj hosszától, színétől vagy stílusától! Az új trendek a tónusosságot hirdetik. A Preference Ombré-val te magad határozhatod meg, mennyire intenzív világosítást szeretnél. Míg a haj felső része sötét árnyalatú marad, az alsó részét Te magad világosítod a természetestől, a nagyon világos hatásig. A L´Oréal Paris Préférence Wild Ombré három színárnyalatot kínál.

e20130429_2.jpg



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr995252571

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...