Garnier újdonságok érzékeny bőrűek számára

fullbeauty


A Garnier Ambre Solaire napozó termékcsalád már több mint 70 éve nyújt hatékony védelmet a bőrnek. A legfejlettebb technológiát alkalmazva a Garnier Ambre Solaire termékcsaláddal élvezheti a napozást és megelőzheti a káros UV sugarak okozta bőrproblémák kialakulását. A Garnier Ambre Solaire felelősségének érzi, hogy védje bőre egészségét, ezért olyan termékcsaládot alkotott meg, mellyel mindenki bőrtípusának megfelelően élvezheti a napozást.

a20130422_1.jpg
A Garnier Ambre Solaire napozó család 3 UV Sensitive újdonsággal kényeztet minket idén, aminek legfőképpen az érzékeny bőrűek örülhetnek.

Az UV Sensitive termékek megfelelő védelmet nyújtanak az érzékeny bőr számára, így mindenki élvezheti a napozást. Az érzékeny bőr speciális védelmet igényel, mivel a nap első sugaraira is kiütések, piros foltok jelenhetnek meg, a bőr leéghet, az érzékeny bőrnek speciális védelemre van szüksége. Az érzékeny bőr igényeinek megfelelően az UV Sensitive termékek összetétele hipoallergén, illatanyag-mentes, és véd a pigmentfoltok ellen is.

a20130422_2.jpg



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr525239775

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...