Korszakváltás a hajápolásban!

fullbeauty

 

A Garnier új hajfestéke, az Olia egy új korszakot jelent az otthoni hajfestésben. A termék különlegességét, és újdonságát a hajfesték olajtartalma jelenti elsősorban, amit az ezt megelző hajfestékek még nem tartalmaztak. A négy virágolaj -kamélia, napraforgó, golgota és fehér tajték virág- többre képes a haj puszta ápolásánál. Az Olia hajfestékkrém 60%-os olajtartalma segít abban is, hogy a hajfesték mélyen bejusson a haj belsejébe és az olaj alapú innovatív technológiának köszönhetően lenyűgözően élénk és nagyon intenzív színt eredményezzen. Hiszen mindannyian erre vágyunk a legjobban, ha hajfestésről van szó!

04-049_CMJN_preview.jpg

 

A Garnier Olia-val már a hajfestése előkészítése is kellemes élmény. Krémjei gyorsan és könnyen keverednek, egy hihetetlenül homogén selymes állagot képezve. Nem csepeg, nem folyik, szinte úgy érzed, mintha egy fehér krémszínű pakolással kényeztetnéd a hajad. Tökéletes komfortérzet, kevesebb szúró, vagy viszkető érzés.

01-327_CMJN_preview.jpg

Az ODS tecnológia felerősíti a világosító hatást és ezáltal szükségtelenné teszi az ammónia alkalmazását a vele járó szaggal együtt, így maximalizálva a hajfestési folyamat hatékonyságát. Ez az innovatív technológia lenyűgözően intenzív hajszínt eredményez és a haj láthatóan egészségesebbnek tűnik.

olia-by-garnier-hair-color-2013_p5.jpg

És az utolsó jó hír még, hogy az utálatos ammónia szagot is egy kellemes virágos -gyümölcsös illat váltja fel. Szinte élvezet lesz otthon a hajfestés!

A Garnier Olia hajfesték 25 színárnyalatban lesz kapható májustól.

garnier-olia-colour.jpg



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr235234880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...