Sally végre megérkezett Magyarországra is!

fullbeauty

 

Örömmel jelentem be Nektek, hogy Amerika első számú körömlakk márkája megérkezett Magyarországra is. Ez főleg azok számára jó hír, akiknek nincs idejük rohanó világunkban manikűröshöz járni, viszont az igényes kézápolást mindenképpenn igénylik. A márkáról annyit tudhatunk, hogy 50 évvel ezelőtt alapította Sally Hansen kémikus férjével, és állítólag az USA-ban minden másodpercben 122 terméket  adnak el. Hmm...

SallyHansenmanicure.jpg

Az első termékük amin ma nekem megakadt a szemem a Müllerben,  egy csodás  Pink Complete Salon Manicure névre hallgató körömlakk. A gyönyörű színekben pompázó körömlakk újdonság család azt igéri, hogy egy üvegcsébe sikerült belesűríteni 7 hatást. Vagyis, ha felkened, olyan mintha manikűrösnél jártál volna, hiszen tartalmaz: alapozólakkot, körömerősítőt, töredezésgátlót, fedőlakkot, csodás színt, egy zselés lakk csillogását, és körömnövekedést elősegítő összetevőt is! Túl szép, hogy igaz legyen? Itt az ideje, hogy Te is kipróbáld! Engem meggyőzött! A terméket, a Müller-ben, a Tesco-ban és a DM üzleteiben vásárolhatod meg! A körömlakkokon kívül még számos más termék is megérkezett: manikűrszettek, körömápolók, körömerősítők, fedőlakkok,és még sok sok más érdekesség is!



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr835220285

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...