A tégelybe zárt lézeres kezelés tesztelésre vár!

fullbeauty

A L'Oreál Paris mindig is szívén viselte a nők ráncok elleni küzdemét. Legújabb, Revalift Laser névre hallgató, bőröregedés elleni arcápoló termékcsaládját azoknak ajánlom, akik hatékonyan szeretnék arcuk minden területét megújítani.

DERD1203_11_MastDP Revitalift Laser_part1.jpg

 

A termékekcsalád három tagból áll: nappali krémből, szemkörnyékápolóból, és szérumból. A termékekben található hialuronsav gyorsan felszívódik, és segíti a ráncok halványodását. A Revalift család először tartalmaz egy úgynevezett Pro - Xylane összetevőt, amely egy 3%-os koncentrátum és a bőrszövetek  újraépítéséért, illetve megerősítésért vállal felelősséget. A szemkörnyékápoló rendszeres használatával csökkennek a bosszantó táskák. A selymes állagú nappali krém tömörséget biztosít. És hogy mennyire selymes, és ránctalanító, most 5 szerencsés olvasónk le is tesztelheti, és megnyerheti. Nem is kell mást tenni, mint megosztani a posztot, és lájkolni az oldalunkat:(https://www.facebook.com/pages/Full-Beauty/133104466738513?fref=ts) Jó játékot és sok szerencsét kívánunk!

Laser.jpg



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr945203206

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...