Shakirát megihlette az óceán

fullbeauty


Shakira legújabb, de már harmadik parfümjét, az S Shakira Aquamarine-t a természet, és az óceán ereje ihlette meg. Az illatban megtaláljuk még a vitalitást, a hűvös frissességet, és a szabadság érzését is. "Ezzel az új illattal, szerettem volna kifejezni valamit tisztát, valami elemit és persze az érzékiséget is. Számomra az óceán képviseli összességében ezeket a dolgokat. Egy szóval, ez egy igazi inspiráció forrása." - mondta Shakira.

shakira-aquamarine-2.png
Az illat a maracuja, a bergamott és mandarin kombinációjával indít vízzel és ózonnal kiegészíve. A szívjegy hordozza a jázmin, a tiare, és a frangipáni illatjegyeket. A bázisjegy a fa és a borostyán teszi igazán titokzatosan nőiessé ezt az igazán könnyed virágos illatot. Összességében egy igazán egzotikus, érzéki, és könnyed illat ez az újdonság.
saquamarine.png


A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr925184887

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...