Paco Rabanne a vágykeltő

fullbeauty


Paco Rabanne legújabb férfi illata a 1 Million Intense  egy üvegben egyesíti a csábítás minden  fortélyát. A merész hódító szándék és az érzékiség mellett felfedezhető a játékosság és a merészség is.

p20130327_1.jpg
Az ellentétek vonzását, a nemek évődését a citrusos fejjegy adja, amit a fekete bors és vérnarancs esszenciája tesz teljessé. A szívjegyben van maga az extrém csábítás : rózsa, fahéj és neroli.

És végül a fejjegyben található az a vibrálás, ami ellenálhatatlanná teszi az illatot: krémes szantálfa vibráló borssal keresztezve.

Ejtsünk szót a csomagolásról is, ami maga a vágy tárgya. Noé Duchaufour Lawrence tervező megőrizte az ikonikus formát. Az illat logójá a vadnyugati aranyláz ihlette. Az "Intense" feliratot mintha odaszegezték volna a csillogó aranydobozra.

p20130327_2.jpg
Eau de Toilette/ 50ml 17. 800.-



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr85174877

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...