Candy maga az életöröm

fullbeauty


Az életöröm és a frissesség volt a kiinduló pont a Prada legújabb illatának megalkotásakor, melynek fiatal főszereplője, Candy. Mint a Prada nőiesség új kifejeződése Candy vonzó és váratlan, életigenlő és titokzatos.

A Prada Candy L’Eau jegyeiben Candy személyiségének számos oldala tükröződik. Lendületes, elegáns és kényeztető, az illat titka Candy azon optimista világnézetében rejlik, hogy nincs is jobb idő arra, hogy éljünk, mint a most.

i20130325_1.jpg
A Prada Candy L’Eau friss és üde jellege a pikáns és az édesen mámorító jegyek egyvelegében rejlik. Magas minőségű összetevők alkotják ezt a modern és kifinomult illatot, melyet Daniela Andrier alkotott Miuccia Prada kreatív igazgató irányítása alatt. A fehér pézsma, a benzoin és a karamell hármasát a citrus és a keleties virágos jegyek hangsúlyozzák, egy vibráló együttest hozva így létre.

A Prada Candy L’Eau csomagolása friss és nőies, nude és arany. Vintage mégis merész, a kifinomultság felemelő érzésével gyönyörködteti a szemet.

Az üveg nude színben pompázik, íves talpa kiemeli a benne lévő parfüm arany színét. A nyakán található Prada logó és a félhold formájú pumpa ragyogóvá teszik a kompozíciót.

Eau de Toilette 30ml – 15.800 Ft

Eau de Toilette 50ml – 22.100 Ft

Eau de Toilette 80ml – 29.400 Ft



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr685171727

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...