Surpriseeee!

fullbeauty


Heidi számára az élet csupa meglepetés. Az ő rendkívüli életszeretete inspirálta a Surprise! illat megszületését, egy olyan parfümét, mely tükrözi határtalan energiáját, kifinomult és bájos természetét, mindenkit magával ragadó vidámságát. Bontsd ki a szalagot és hagyd magad meglepni…

i20130324_1.jpg
Azért, hogy az új parfüm még jobban érzékeltesse Heidi sokoldalú, kedves személyiségét, az illat elegáns és érzéki jegyekből építkezik. A kompozíció vidám mandarin jeggyel és fűszeres rózsaborssal nyit, ez adja az illat vibráló és dinamikus jellegét. A szívillatban ultra-nőies virágcsokor bontakozik ki, benne rózsaszirom és magnólia gondoskodik a kifinomult ragyogásról. Végül előbukkannak a lebilincselő alapjegyek, illatos gyanta és szantálfa adja a meleg, érzéki és felejthetetlen utóérzetet.

i20130324_2.jpg
EDT /30ml: 7.569,-



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr115166294

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...