Greengooroo nyerményjáték!

fullbeauty
e20130322_6.jpgA Full Beauty nyereményjátékokon természetesen legtöbbször a hölgyek szépségét növelő termékeket lehet megnyerni. A legutóbbi játékunkon már csodás tavaszi férfi inget is sorsoltunk, hogy férfi olvasóink is érezzék a figyelmünket. Amit azonban most lehet nyerni, az teljesen formabontó lesz. A 2 in 1 üzlet felajánlásával bűbájos bio gyermekpólókat fog három szerncsés olvasónk megnyerni.
 
e20130322_3.jpg
Ha olvastad az előző posztot, akkor pontosan tudnod kell, hogy Greengooroo 100%-os biopamutból készült cuki gyermekpólóiról van szó. Íme fent láthatod a csodás modelleket.
A feltételek igazán nem bonyolultak: csak lájkold a 2in1 üzlet facebook oldalát (https://www.facebook.com/#!/kismamaruha?fref=ts)  oszd meg más ismerőseiddel is, és máris jó eséllyel indulsz a játékban minden nap! Nyerhetsz egy pólót a gyermekednek, a keresztgyerkőcnek, vagy a barátnőd gyermekének. Jó játékot, sok sikert kívánunk mindenkinek! Hajrááááá! Ma már egy póló gazdára is talál!:)


A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr45164112

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.


süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...