Happy Birthday Heineken!

fullbeauty


2013.03.19., Budapest – Különleges ambient akció közeleg. Heineken, a világ elsőszámú prémium sörmárkája idén ünnepli 140. évfordulóját, és ennek örömére egy igazi különlegességgel készülnek. Mindenre fény derül március 22-én – most pénteken – 19 órától a budapesti Madách téren.

e20130319_1.jpg
Az egyedülálló és rendkívüli események sosem álltak távol a Heinekentől, és a 140. évfordulójukat is számos hasonló aktivitással ünneplik világszerte. Amszterdamban például a Heineken székház falára videovetítéssel, 5000 söröspalack felhasználásával varázsoltak egyedi animációt. Emellett elindítottak egy globális kampányt is, a rajongók kezébe adva a márka jövőjét. Világszerte több ezer tervező dolgozott azon, hogy a Heineken arculati elemeit és hirdetéseit felhasználva megalkossa a márka jövő évi limitált kiadású palackját. A magyar dizájnerek munkáiból kiállítás is nyílik a Le Meridien szálloda bárjában. Az évfordulós ünneplést a márka emellett teljesen új palackkal is ünnepli, amely központi szerepet tölt majd be a hazai utcai eseményen is.

A Heineken óriási dologgal vár mindenkit pénteken 19 órától hajnalig Budapest belvárosában. A Madách tér teljesen átalakul, és egy éjszakára a Heineken univerzumába kerül. A helyszínre szeretettel várnak mindenkit, sőt az este hétre érkező első 140 fő behűtött Heinekennel a kezében élvezheti a műsort.



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr855148569

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...