Főszerepben a guava, a licsi, és a grapefruit!

fullbeauty


Jó hír az Issey Miyake  illat rajongóknak, hogy idén nyáron két új, limitált kiadású nyári illat kerül piara: L'Eau d'Issey és L'Eau d'Issey Pour Homme néven. Az illat  megalkotója  Alberto Morillas.
Az L'Eau d'Issey Eau de Toilette egy kifejezetten gyümölcsös illat, gondolom az üveg színességéből erre hamar rájöttetek. Fő komponensek a licsi, a guava, a grapefruit.

De, hogy ne legyen túl savas az illat egy kis melegséget is csempéztek a bázisjegyekbe mint a vanília, egy kis fa, és egy kis virágos esszencia. Szóval nem lesz gyümölcsös tál illatunk!

i20130319_2.jpg
Az illat férfi változata a L'Eau d'Issey Pour Homme is egy ropógósan friss nyári illat. A fejjegyekben kiwi, koriander, az illat bázisa az ananász és némi fűszer: szerecsendió. A szenvedélyességért a végén vetiver és a ciprus a felelős. A férfi változatot nyugodt lélekkel nevezhetjük érzékinek is!



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr805148575

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...