Formálódjunk ultrahanggal!

fullbeauty


Hallottál már a kavitációs és rádiófrekvenciás zsírbontásról? Én is csak pár hete, de kipróbáltam és csak ajánlani tudom mindenkinek! Aki az utolsó pár centiket nem tudja semmilyen módszerrel már megmozdítani, vagy feszesebbé tenni ezt a módszert ajánlom! Nekem a hasamon volt egy kis felesleg, melyet kezelés alá vettek! Az eredmény rögtön látható volt, ami szárnyakat adott, hogy ne adjam fel. A technológia viszonylag új keletű a szépségiparban. De vizsgáljuk meg a témát közelebbről, miről is van szó!

a20130319_2.jpg
A  gép neve: Bodycontour 99 egy olyan készülék, amely lehetővé teszi a fogyás során megereszkedett bőr feszesítését illetve a cellulit hatékony kezelését, valamint a zsírbontásban is segítségünkre lehet még az arc és dekoltázs területén is.

De mi is az a kavitáció?

A legfrissebb kutatásoknak köszönhetően megszületett az a készülék, mely az ultrahang technológia legújabb generációja. A speciális frekvencián, 40.000 Hz-en működő ultrahang hullámok által keltett “kavitációs hatásnak” köszönhetően, egyedülálló módon képes a zsírsejtek bomlásának, “szétrobbantásának” előidézésére.

A kavitációs zsírbontás egy olyan non-invazív beavatkozás, melynek során a komputer-vezérelt nagyteljesítményű ultrahang hullámok a kezelt terület szövetein belül mikro buborékokat hoznak létre. Ezen mikro buborékok összeroppanása során olyan potenciájú nyomásváltozást jön létre, melynek köszönhetően a lokálisan elhelyezkedő zsírsejtek szétesnek Az ily módon folyékonnyá vált zsír és egyéb bomlástermékek a nyirokrendszeren át a májba kerülnek, ahol a lebontás megtörténik, majd a vizelettel együtt eltávoznak a szervezetből.

A kezelés második fázisában az anyagcsere gyorsítására a tripoláris rádió frekvenciát hívjuk segítségül.

A tripoláris rádiófrekvencia lényege, hogy a rádiófrekvenciás áram legalább 3 elektróda (pólus) között áramlik. A bőrbejutás mélysége változtatható, így egy időben melegíti a mély és felszíni szövetrétegeket a bőrben. Szelektíven melegíti a zsírsejteket, így nagymértékben gyorsítja az anyagcserét és a folyékony zsír kiválasztást. A kollagén rostok összehúzódnak — megfeszítve a körülötte lévő bőrt — azonnali hatást nyújtva.

Rádiófrekvenciás kezelés során, a rádiófrekvenciás fej által kibocsájtott energia behatol a mélyebb zsírrétegekbe, a zsírsejtek mozgása felgyorsul, ezáltal felmelegszenek.
A felszabadult zsírsejtek alkotó részei és a mérgek a nyirokrendszer a máj és a verejtékmirigyek segítségével ürülnek ki a szervezetből.

A kezelés harmadik és egyben befejező lépése az izom stimuláció.

A fogyasztó kezelés során fontos, hogy az eltávolított zsír mennyisége után odafigyeljünk a bőr állapotára is. A kezelések részét képzi, hogy a zsírbontást követően feszesítsük a bőrt, melyben a — és + pólusú izomstimulációt használjuk. Stimulálják az izmokat, ezzel javítva a kötőszövet (narancsbőrös szövet) és a bőr állapotát.

a20130319_3.jpg
A módszert mindenkinek ajánlom, akinek vannak problémás területei a fogyókúra során, és már nem tud velük mit kezdeni. Ha kedvet kaptál, a  Full Beauty szó bemondásával 20% kedvezményt kaphattok minden szolgáltatásból! További információkat a Facebook oldalukon és a weboldalon is megtudhattok:

https://www.facebook.com/#!/pages/E-Fitness-Zugl%C3%B3/221894847916834

www.efitnesszuglo.hu



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr625148158

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...