Élvezd az élet apró örömeit!

fullbeauty

Az 1995-ben megjelentetett, légies és felemelő Pleasures Eau de Parfum több szempontból is divatot teremtett. Univerzális üzenetével világszerte boldogan azonosultak a nők: szánjon időt az élet egyszerű örömeinek élvezetére, adja át magát a természetben töltött gondtalan pillanatoknak! Az üzenet az évek során mit sem vesztett aktualitásából. Most bemutatjuk nektek az ÚJ Pleasures Eau Fraîche-t, egy lüktető, mégis harmatos virágillatot, mely korszerűen értelmezi újra az élet egyszerű örömeinek élvezetét.

i20130313_1.jpg
Az új illat légiesebb fejjegyét a fehér liliomok és ibolya levelek frissessége és a még üdébb és vizesebb hatást nyújtó zöld elemek kölcsönzik. Szívét harmatos virágok, többek közt fekete orgona, fehér bazsarózsa, rózsaszín rózsa és az egzotikus karo karounde szirmainak illata alkotja. Az eredeti illat jellegzetessége, a rózsaszín bors fűszeressége az új Eau Fraîche-ben is jelen van: a virágos szívillat alapját képzi, de kevésbé hangsúlyos, mint az eau de parfum-ben.

i20130313_2.jpg
Az Estée Lauder arca, Constance Jablonski egy bensőséges hangulatú, “színfalak mögötti” pillanatban látható, amint önfeledten élvezi a napsütést és a meleget. A délutánt az egyszerűen csak az élvezet kedvéért a város zöld oázisában töltő fiatal nő hangulata felhőtlenül gondtalan. A Pleasures Eau Fraîche hirdetés színhelye a napfény.

Az illatújdonságot az Estée Lauder üzletiben vásárolhatod meg!



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr165132883

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...