Saját Bobbi Brown stúdió Magyarországon!

fullbeauty


A világhírű sminkes, Bobbi Brown alkotta meg a nevét viselő, exkluzív kozmetikai márkát, a Bobbi Brown Cosmetics-et, amelynek különleges termékei - az új Studio megnyitásával - mostantól Budapesten is önálló üzletben lesznek elérhetőek.

s20130312_3.jpg
s20130312_1.jpg
A népszerű és stílusos bevásárlóközpontban, az Arena Plaza-ban nyíló Studio-ban megismerhetjük Bobbi egyedülálló filozófiáját és stílusát. Kiváló elhelyezkedésének köszönhetően a hét bármely napján könnyedén kipróbálhatjuk és beszerezhetjük a végtelen számú árnyalatban megjelenő kozmetikumokat, ecseteket, parfümöket, bőrápoló termékeket és igénybe vehetjük a magas szintű szakértői szolgáltatásokat.

s20130312_2.jpg
A Bobbi Brown Studio szolgáltatásai:

• Gyorssegély: Ez az elfoglalt nők számára ideális szolgáltatás olyan gyors sminkleckét kínál megjelenésük felfrissítésre, amely a legsűrűbb napirendbe is tökéletesen beilleszthető. Időtartama: 5 perc.

• A tökéletes sminkalap titka: Ez a szolgáltatás azt tanítja meg a nőknek, saját bőrük szakértőjeként, hogyan javíthatnak annak minőségén. Az ápolástól kezdve az alapozásig, professzionális művészeink Bobbi valamennyi titkát feltárják a vásárlók előtt, hogy bőrük egészséges, ragyogó és hibátlan lehessen. Időtartama: 20 perc.

• Üdítő smink: Ideális mindenki számára, aki plasztikai műtét nélkül szeretné kihozni külsejéből a maximumot. A vásárlók megtudhatják, hogyan frissíthetik fel és fiatalíthatják meg arcbőrüket sminkelés útján. Ezzel a módszerrel műtét-mentes módon törölhetjük le arcunkról az évek nyomait. Időtartama: 20 perc.

• Füstös szemek: A Bobbi-féle egyszerűsített módszert kínálja a füstös szem megalkotására, amelyhez szemhéjpúder, szemceruza és szempillaspirál szükséges. Időtartama: 20 perc.

• Orcák és ajkak: Ez a szolgáltatás arra tanítja meg a hölgyeket, hogyan frissíthetik fel megjelenésüket egyszerűen, némi üde szín használatával az arcon és az ajkakon. Időtartama: 20 perc.

• Az alkalmi smink: Mesterünk minden egyes vásárlónknak olyan kifogástalan sminket készít, amely bármilyen különleges eseményre vagy esti rendezvényre tökéletes, legyen szó bálról vagy koktélpartiról. Időtartama: 30 perc.

A Bobbi Brown Studio címe: Aréna Plaza, 1087 Budapest, Kerepesi út 9.

Nyitva tartás: Hétfő - Szombat 10:00 - 21:00, Vasárnap 10:00 - 19:00

Telefonszám: +36 30 485 4266



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr365130810

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...