Acqua For Life

fullbeauty


i20130312_1.jpg
"Giorgio Armani egy hihetetlenül nemes lelkű partnere évek óta a HRO-nek, állhatatos támogatása nagyban segíti szervezetünket a Haitin végzett munkában” - mondta Sean Penn. „Az Acqua for Life kampány Haitire való kiterjesztésével lehetőségünk nyílik a vízellátás javítására, amely közvetlen hatással van az egészségre és a fenntartható fejlődésre.”

i20130312_2.jpg

Az Acqua for Life célja, hogy felhívják a figyelmet azon közösségek problémaira, amelyek ivóvíz hozzáférése nem biztosított. Az ivóvízhez való hozzáférés továbbra is bolygónk egyik legjelentősebb kihívása. Még ma is világszerte több mint 900 millió embert fosztanak meg tőle. A gyermekek az elsődleges áldozatai a vízhiánynak illetve a szennyezet vizeknek, mivel ők a legérzékenyebbek. Világszerte 4000 gyermek hal meg naponta olyan betegségektől, amelyet a szennyezett vagy nem megfelelő tisztaságú víz okoz.

i20130312_3.jpg

Az Acqua for Life program tovább támogatja Ghánát és Bolíviát és új országokat és közösségeket, ahol a vízszükségletek kritikusak.

Armani továbbra is a márka erejére épít abban, hogy széles körű tájékoztatást nyújtson a globális vízválságról és elvigye ennek üzenetét az egész világra.

EGY ÜVEG PARFÜM MEGVÁSÁRLÁSÁVAL 100 LITER TISZTA ÍVÓVIZET ADOMÁNYOZ A RÁSZORULÓ GYERMEKEKNEK

vagy legyen rajongója az Acqua for Life Facebook oldalának, hiszen minden egyes új rajongó után 50 liter tiszta ivóvíz kerül adományozásra

www.facebook.com/acquaforlife



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr555131931

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...