Megvetted már?

fullbeauty


A jó napszemüveg öltöztet, és stílust ad, ezt mindenki tudja. Ráadásul a kifutókon népszerű luxusdarabokat könnyedén beszerezhetjük már itthon is, és feldobhatjuk velük tavaszi/nyári szettjeinket. Idén a klasszikus nagy oversize darabok mellé, egy-két cicaszemes, vintage stílusú szemüveget is beszerezhetünk, melyek elég extrémek ahhoz, hogy színt vegyünk megjelenésünkbe. Most olyan formák következnek, melyekkel, tavasszal biztosan nem fogsz mellélőni!

Az elegáns  Givenchy márka presztízséről árulkodik, hogy az őzike szemű Audrey Hepburn is előszeretettel viselte. A színésznő a cég leghíresebb ügyfele volt, a ruhákat és a kiegészítőket Audrey vitte el Amerikába és tette népszerűvé. Főként aviátor és túlméretezett hetvenes éveket idéző napszemüvegek hódítanak az új kollekcióban, amik hagyományosan inkább vékony kerettel kaphatóak. Az idei felhozatalban nagy hangsúlyt kapnak az apró gyöngyök, a napfényben ragyogó elemi részecskék, és a tavaszi trendekre jellemző vibráló nőiesség.

e20130311_20.jpg
Ha  még drámaibb, mégis nőies megjelenésre vágyunk, akkor a Vivienne Westwood napszemüveg alapvető kiegészítőnek számít. Elsősorban nagyméretű vastagabb keretes fazonok szerepeltek idén a designerlegenda kollekciójában, mely visszanyúlik a vintage stílus alapjaihoz. Leginkább a szárak alakja, és a színes üvegek, amik különlegesebbé tesznek egy-egy darabot.

e20130311_21.jpg
Ha a sztárok kedvenceit akarod követni, mindenkép Tom Ford modelljei közül kell választanod. Többek között Jennifer Aniston, és Jennifer Lopez is nagy rajongója. Az új darabok rendkívül stílusosak, elbűvölő elegáns keretek jellemzik őket. Idén reneszánszukat élik a minták, melyek drámai élet adnak a kollekciónak. A formák tekintetében a nagy lencsés darabok uralkodnak, épp ezért egy ilyen napszemüveg kötelező azoknak, akik tavasszal egy igazán trendi kiegészítőt szeretnének a gardróbjukba.

e20130311_22.jpg
e20130311_23.jpg 
A Cavalli darabok jellemzője az aprólékos tervezés, emellett pedig eklektikus elemek uralják a kollekciókat. Az oversize fazonok és az extravagáns szárak jól megférnek egymás mellett, a kialakításnak hála már inkább ékszerszámba mennek az ilyen stílusú kiegészítők. Az idei tavaszi trendek nagy hangsúlyt fektetnek a különleges szemüvegszárakra, illetve előszeretettel használják a párducmintát.

e20130311_24.jpg
e20130311_25.jpg
Szabadka Csilla

Lux Optik divatszakértő



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr595128848

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...