Feszes bőrt természetesen!

fullbeauty


A legtöbb nő fél belevágni egy komolyabb szépészeti beavatkozásba, esetleg kés alá feküdni, mert attól tartanak, hogy az eredmény nem olyan lesz, amilyennek várják: vagy nem simul ki kellőképpen a bőr, vagy pedig olyan feszes lesz, hogy eltűnik az összes természetes vonás, a mimika. A Guna biolifting a sebészkésnél jóval kíméletesebb megoldás.

Az olasz szépségápolás fellegvárában, Milánóban alapított Guna a hagyományos orvoslást a természet erejével ötvözi, és közel 30 éves tapasztalattal rendelkezik nem csak a kozmetika, de a gyógyszerek, orvostechnikai eszközök kutatása és gyártása terén is. A Guna Biolifting egyedülálló, dinamizált hatóanyagokkal küzd az idő jelei ellen. Más eljárásokkal szemben nem feltöltő anyagokkal dolgozik, ezáltal nem marad a szervezetben semmilyen mesterséges anyag, és nem kell tartani a mesterkélt végeredménytől. A hatóanyagok a bőr saját kollagén termelését serkentik - javítva a kötőszövet anyagcseréjét - ezáltal a bőr tónusa a szervezet saját energiáit felhasználva, folyamatosan javul.

a20130304_1.jpg
A kezelés következtében a bőr működése optimalizálódik, egészségesebbé és üdébbé válik, a ráncok kisimulnak. A Guna Biolifting hatása, miután nincsenek felszívódó, kitöltő anyagok, hosszan tartó. A bőr már az első kezelés után láthatóan üdébb, de a tartós eredmény eléréséhez egyéntől függően 5-10 kezelés javasolt. A kezelés során a hatóanyagokat egy bőrgyógyászati, mezoterápiás mikrotűvel (4 vagy 13 mm) viszik be, teljesen fájdalommentesen. Azoknak sem kell lemondaniuk a Guna Bioliftingről, akik nagyon tartanak a tűtől, hiszen a kezelés dermarollerrel, a Guna saját szabadalmaztatású, tű nélküli technikájával a gunaphoresis-szel, vagy bármilyen kozmetikai géppel is hatékonyan végezhető. A Guna Biolifting az arc, nyak, dekoltázs ráncainak csökkentésére, a toka megemelésére, mellfeszesítésre, cellulit és zsírfelesleg csökkentésére, valamint seprűvéna kezelésére is kiválóan alkalmas. A Guna Biolifting nem csak önmagában, de más esztétikai kezelések hatásának fokozására is alkalmazható. A Guna Biolifting kezelést képzett és tapasztalt kozmetikusok és bőrgyógyászok végzik, nagy szakértelemmel. Az eljárásnak semmilyen ismert mellékhatása nincs, így bárkinél alkalmazható, legyen a kezelt személy akár cukorbeteg, állapotos vagy allergiás. Mivel egy-egy kezelés időtartama rövid, akár ebédszünetben is megoldható.



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr825116918

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...