Myrla a sejtmegújító

fullbeauty


Az új Myrla sejtmegújító éjszakai szérum és nappali krém egy innovatív, nano méretű micellába formulált Q10 tartalmú speciális ránctalanító termékcsalád. Természetes növényi vitaminnal, antioxidánsokkal és ásványi anyagokkal segít megőrizni a bőr fiatalságát, csökkenteni a ráncokat, kipihentebbé varázsolja a tekintetet.

a20130228_1.jpg
A termékcsalád különlegessége, hogy egy innovatív eljárással, a milliméter tízezred-részénél kisebb részecskékbe, ún. micellákba csomagolva a Q10 antioxidánst, a rendkívül kicsi méretnek köszönhetően, a megszokottnál jóval hatékonyabban juttatja át a bőr legfelső szarurétegén, így más technológiákkal szemben megsokszorozza a sikeresen bejuttatott hatóanyag mennyiségét.

A Q10 (más néven: koenzim 10) a sejtjeink energia ellátását szabályozza.

A bőr mélyebb rétegeibe való bejuttatásával csökkenti, kisimítja a mélyebb, mimikai ráncokat is az arcon és a nyakon akár 4 héten belül is. A termékek 40 éves kor felett minden bőrtípusra ajánlottak!



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr35110332

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...