Lézeres beavatkozás helyett...

fullbeauty


"Amíg fiatalok vagyunk bőrünk erős és rugalmas. Azonban ahogy öregszünk, bőrünk veszít rugalmasságából, tömörségéből és létfontosságú nedvességtartalmából, így egyre kevésbé képes arra, hogy gesztikulálás után felvegye eredeti állapotát” - mondja Dr. David Orentreich, a Clinique vezető bőrgyógyásza. “Az ismétlődő mimikai mozdulatok, pl. a mosolygás és a hunyorgás hatására a bőr újra és újra gyűrődik és ráncosodik, ami “dinamikai ráncok” kialakulásához vezet. Ahogy tovább öregszünk, bőrünk megereszkedhet, ennek hatására pedig még hangsúlyosabbá válnak ezek a ráncok.” Ez eddig nem hangzik túl jól...

a20130225_'.jpg
A Repairwear Laser Focus Wrinkle Correcting Eye Cream a Clinique legújabb fiatalító szemkörnyék ápolója, összetett módon orvosolja a szemkörüli bőr egészének problémáit és tesz frissebbé, fiatalosabbá a bőrt.

A korszerű összetétel 12 hét alatt láthatóan regenerálja a szarkalábakat, a szemhéj száraz bőrének krepp papírszerű állagát, és a szem alatti keresztráncokat - a vékony kis vonalakat, melyek egymást keresztezve hálózzák be a bőrt a szem alatt. A tisztított savófehérje erősebb tartószerkezetet biztosít. A Xylium fekete teaerjesztő kisimítja a szem alatti keresztráncokat. A rozmaringkivonat a kollagéntermlőést fokozza, míg az uborka, árpa, és napraforgó kivonat erősítik a védőréteget.

A szemkörnyékápolót reggel és este, arctisztítás után vigyük fel a szemkörüli b őr egészére.

Magában és smink alatt egyaránt használható. A Repairwear Laser Focus Wrinkle Correcting Eye Cream bőrgyógyászatilag tesztelt, minden bőrtípus és bőrszín számára biztonságosan használható. 

Ajánlott fogyasztói ára: 14.300,-



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr285105537

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...