Nem csak a tinik kiváltsága...

fullbeauty


Természetesen a pattanásokra gondolunk. Felnőtt korunkban is gyakran megkeserítik az életünket. A stressz, a helytelen táplálkozás, a hormonok ingadozása, ezek mind pattanásokat idézhetnek elő akár nőknél, akár férfiaknál bármely életkorban. A kialakult pattanást sajnos gyakran érintjük meg napközben, ezért még több baktériummal tetézzük a kialakult gyulladást, amelyből gyakran maradandó nyomok maradhatnak bőrünkön.

a20130222_1.jpg
A Vichy újdonsága a Normaderm Hyaluspot egy célzott pattanás leszárító antibakteriális védőtapasz technológiával. Hatóanyaga a láthatatlan védőréteget képező hialuronsav és a gyulladásgátló, bőrgyógyászatilag aktív szalicilsav+LHA kombinációja. A pattanást okozó baktériumok 99,9%-a akár 2 órán belül elpusztul. A pattanás akár 48 óra alatt el is tűnik.
Ajánlott fogy. ára: 3.999 Ft.
Márciustól már be is szerezheted a patikákban!



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr695098052

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...