Környezetbarát bőrápolás

fullbeauty


A bőrgyógyászoknak egybehangzóan az a véleményük, hogy a száraz, érzékeny bőr ápolásában meghatározó a napi(esetenként napi kétszeri) krémezés.

A kutatások középpontjában általában a termékösszetételek állnak, de a csomagolás kényelmes használhatósága is fontos szerepet játszik a rendszeres használatban, így a bőrápolás sikerében.

a20130220_1.jpg
A bőrápolásnak ez a modern és felelősségteljes megközelítése ismét azt bizonyítja, hogy a La Roche-Posay elkötelezett az érzékeny bőrűek felé.

A száraz és érzékeny bőr ápolására szolgáló Lipikar készítmények új, rugalmasabb tubusokban kaphatóak. Az új csomagolóanyag könnyebben összenyomható és könnyebben kinyitható, így lényegesen megkönnyíti az akár naponta többszöri bőrápolást, az egész család számára.

a20130220_2.jpg
Az extra rugalmas anyagból készült tubusok a La Roche-Posay környezettudatosságának szimbólumai.

- 40%-kal kevesebb műanyag

- 57%-kal kevesebb fosszilis anyag

- 19%-kal kevesebb hulladék

- 39%-kal kevesebb energiafogyasztás



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr595095107

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...