Tavaszra friss sejteket!

fullbeauty


Egy fantasztikusan jó, kényeztető napon vagyunk túl, hiszen egy Rosa Graf sejtfrissítő kezelést próbálhattunk ki, az Astoria Kozmetika jóvoltából.

Először is a Rosa Graf termékekről tudni kell, hogy klinikailag tesztelt, allergiát nem okozó, csak természetes növényi alapanyagokat tartalmaznak. Bizonyára Ti is tudjátok, vagy ha nem, most megtudhatjátok, hogy a zöld tea kivonat legfontosabb összetevői a polifenolok, amelyek rendkívül erős antioxidáns tulajdonságuknak köszönhetően semlegesítik a szabad gyökök káros hatását. A kezelés során tápanyagokban különösen gazdag anyagokkal kényeztették ( E vitamin, Ylang-Ylang kivonat) bőrünket, amely során javult a sejtjeink oxigénfelvétele, és kifejezetten rózsás arcbőrrel távoztunk.  A remek kezelést kifejezetten ajánljuk az irritációra, allergiára hajlamos bőrű olvasóink számára!

a20130213_1.jpg
A kezelés ára 9900.-



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr235079356

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...