A ráncok legújabb ellensége: MYRLA

fullbeauty


A Myrla brand egy teljesen új színfolt az arcápolás és főleg a ránctalanítási termékek csoportjának palettáján. Bár sok- sok ránctalanító krémet kipróbáltam már, ez a két termék valóban azt tudja amit ígér.

A Myrla sejtmegújító éjszakai szérum és nappali krém egy innovatív, nano méretű micellába formulált speciális termékcsalád.

Miért különleges?

Egy innovatív eljárással, a milliméter tízezredrészénél kisebb részecskékbe, ún. micellákba csomagolva a Q10 antioxidánst, a rendkívül kicsi méretnek köszönheően a megszokottnál jóval hatékonyabban jut át a legfelső szarurétegen, így megsokszorozva a bejuttatott hatónyag mennyiségét.

Bizonyára Ti is tudjátok, hogy a Q10 (más néven: koenzim 10) a sejtjeink energia ellátását szabályozza. A bőr mélyebb rétegeibe való bejuttatásával csökkenti, kisimítja a mélyebb, mimikai ráncokat is az arcon és a nyakon akár már 4 héten belül is.

Összefoglalva tehát a Myrla hatásait: A természetes növényi vitaminnak és antioxidánsoknak köszönhetően kiválóan hidratálja és táplálja a bőrt. Halványítja a meglévő ráncokat és segít megelőzni az újabbak kialakulását. Használata után a bőr puha tapintású lesz, az arc azonnal felfrissül, láthatóan üdébbé és ragyogóbbá válik.

Kinek ajánljuk?

40 éves kor felett mindenképpen, de mivel én a prevenció híve vagyok, 35 éves kortól bátran használhatjuk!

Hogyan használjuk?

Az arcápoló krémet a tenyerében melegítsen fel kis mennyiséget, majd lágy, tapogató mozdulatokkal vigye fel a megtisztított arcbőrre.

a20130203_1.jpg
A szérumból néhány cseppet melegítsen fel a tenyerében, majd lágy tapogató mozdulattal vigye fel a megtisztított arcbőrre és szemkörnyékre.

Mindkét terméket kipróbáltam, és igen elégedett voltam. Hamarosan Ti is megtehetitek!



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr15060615

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...