Valentina világa

fullbeauty


A Valentina nőtípus egy roppant sokszínű személyiség, ettől annyira elbűvölő. Naiv, mégis tudatos, romantikus, tündéri, de határozott, erős és kiszámíthatatlan is. Valentina egyszerre egy kifinomult, modern nő, aki imádja a rivaldafényt, és van egy olyan oldala is, aki szereti ősi palazzo-jának pazar árnyait, a titokzatos kert és az ősi freskók megnyugtató ölelését.

i20130131_1.jpg
Érzéki és szabadszellemű, elegáns és játékos, tudja, hogyan teheti emlékezetessé az ünnepi estéket, az önfeledt pillanatokat. Mindenkit rabul ejt különleges stílusa. A világot szenvedélyes, elragadó és utánozhatatlan hangulatúvá varázsolja maga körül. Ez a kifinomult, csodálatos látomás inspirálta Maria Grazia Chiuri és Pierpaolo Piccioli terveit, és mutatott új irányt a Valentino Háznak.

i20130131_2.jpg
Valentina világa, életstílusa ihlette a Valentina Acqua Floreale Eau de Toilette-t mely olyan, mint amikor egy kellemes sétát teszel a megújult tavaszi természet lágy ölén, vagy a selymes nyári esték ölelésébe burkolózol bele. Egy igazán elegáns, bódítan kellemes virágos tavaszi illatújdonság.

És ejtsünk szót erről a vibrálóan új illat összetevőiről is: a bergamott kirobbanó frissességét a neroli teszi lágyabbá, nőiesebbé, melyet a mimóza, jázmin, narancsvirág és tubarózsa jegye követ. Az ámbra és a pacsuli meleg, érzéki jegyével teljesedik ki a csokor. Az eredmény egy elegáns és kifinomult eau de toilette tele energiával, frissességgel és ragyogással. Felébreszti az érzékeket, a csábítás fontos kelléke, kihangsúlyozza a modern Valentino nő vibráló életörömét.

Eau de Toilette 50ml: 22.800Ft

Eau de Toilette 100ml: 28.800Ft



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr205054995

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...