Blue Therapy: az új erő az öregedés jelei ellen

fullbeauty


A Biotherm kutatatócsportjának legújabb felfedezései alapján, bőrünk öregedését több mint 50 % - ban külső tényezők okozzák, és csak 20 % - ban van összefüggésben a természetes öregedési folyamatokkal! Ez hölgyeim, roppant elgondoztató információ, hiszen ez azt jelenti, hogy kötelességünk kiválasztani a bőrünknek legmegfelelőbb bőrápolási családot, hogy bőrünk állapota sokáig friss és fiatalos maradjon! Ajánlatom: a Biotherm Blue Therapy arcápoló családja.

a20130131_1.jpg
A Biotherm biológusai kutatásaik során 3 vizi életformát választottak ki, melyek hasonló tulajdonságokkal bírnak mint maga az emberi bőr.

E három életforma összetevőit sikerült izolálni és egyesíteni egy formulában, azaz egy szérumban, amely stimlálhatja a bőr saját helyeaállító erejét.

a20130131_2.jpg
Végeredményképpen és a nők nagy örömére a Biotherm létrehozott egy olyan különleges szérumot, amely segít a ráncok,és  a pigmenfoltok elleni harcban. Az  öregedésgátló hatás fokozása érdekében, a szérum hatékonyságát A Blue Therapy nappali arcápolóval tehetjük teljessé.

a20130131_3.jpg
Az eredmény már 4 hét után látható lesz, a rendszeres használat esetén: simább bőrfelszín, egyenletesebb bőrtónus,  és feszesebb bőr.



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr755054976

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...