Természetes megújulás

fullbeauty

A tradicionális Garnier márka immár 30 éves tapasztalattal van jelen a nők hajának ápolásában. Ezért nem volt meglepő, hogy idén tavaszra is valami újdonsággal rukkoltak elő nekünk.

A Garnier Ultra Doux samponok és balzsamok most  természetes receptet kínálnak a Dél-Franciaországi Provance vidékéről.

A rózsa és levendula összetétel a fakó haj megszépítésére készült. A fénytelen haj számára kifejlesztett új recept a tisztító tulajdonságairól ismert levendulát a selymességet és ragyogást adó rózsával egyesíti. Eredmény: A haj fényesen ragyogó és puhább tapintású lesz.

e20130129_1.jpg
A sárgabarack és a mandula a szárazsággal veszi fel a harcot.

A száraz haj számára kifejlesztett új recept a selymességet adó sárgabarackot a tápláló tulajdonságairól ismert mandulával egyesíti. Eredmény: Haja táplált, védett és puhább tapintású, egészen a hajvégekig.

e20130129_2.jpg
Az olíva és rozmaring élettelivé varázsolja a hajat.

A normál haj számára kifejlesztett új recept a tonizáló tulajdonságairól ismert rozmaringot az antioxidáns hatásáról ismert olívaolajjal egyesíti. Eredmény: Haja tiszta, könnyedebb és egészségesen ragyogó lesz.


e20130129_4.jpg
Ha tavaszra formába akarod hozni hajadat, válaszd a hajtípusodnak megfelelő párost!



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr205050857

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...